Să bem un ceai chiar aici

Miercurea fără cuvinte vine azi la fix căci am cam rămas fără voce… feeling sick, da trece, de obicei trece :) Vreau ceai, beau ceai și pe cai că se filmează… Carmen, mulțumiri ;)

Screen Shot 2013-10-09 at 8.26.56 AMScreen Shot 2013-10-09 at 8.32.45 AMdrink-tea-and-read-books-2

14 comentarii

  1. Ah, ce-as vrea si eu asa o cana albastra cu turnul! Imi place super mult.
    Dar cred ca si daca mai apar cu vreo cana acasa, face Alex cu inima. :))

  2. Eu nu prea eram mare amatoare de ceai, dar de curand mi-am cumparat niste ceaiuri bune, vreo doua irlandeze (am gasit un magazin in oras) si inca unul de aici, un fel de ceai de iarna, parfumat. Acum beau din ele in fiecare zi :))!
    Chiar ma gandeam sa ma duc sa-mi iau si eu un ceainic dragut…

  3. Oh, ceai! Mi-am inceput si eu dimineata cu un sortiment de la Kusmi Tea, dar cred ca ma duc sa mai pregatesc un ceainic, poate de ghimbir sau musetel.
    Acum realizez ca n-am nicio cana din Paris. Si de cate ori am trecut prin fata vitrinelor.. Dar bine, si cutia cu ceaiuri Kusmi Tea tot din Paris a fost luata, asa ca ceva tot am din minunata capitala :-D

  4. Bun gust si imaginatie din plin! Superbe creatii! Fotografiile sunt deasemenea exceptionale!
    Happy WW! ☆★☆★☆★☆

  5. @All: vă mulțumesc că ați primit atât de bine invitația mea la ceai, că pozele au inspirat și că le-ați găsit numai bune pentru a alina un mijloc de săptămână cam mohorât. Se facea ca după această invitație la ceai eu să am gâtul vraiște și să beau litri de ceai de toate felurile, zici că am preconizat că vor urma câteva zile cu ceai la purtător… :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.